A Névtelen család

A főbb szereplők: Jane Doe Doe Junior Mr. Doe

Előzmények

Ti mondtátok

  • Jane Doe: Elnézést, de tájára se néztem a blognak! Remélem, találtak szakembert, ha nem, és még nem késő, én... (2014.01.13. 14:10) Rágásról megint
  • Ancsika32: Kedves Jane Doe! Örülök, hogy fenti hasonló problémám kutatása közben felfedeztem oldalát! Kisfiam... (2013.11.04. 05:55) Rágásról megint
  • windmillly13: Kérhetném hogy "fogadjatok örökbe!", bár velem több nyűgöd lenne, mint Pimpivel.Én már "nem az a f... (2013.08.09. 16:16) Szurdok
  • windmillly13: Hurrá! Köszi , megtaláltam a dalt, remek!+ , ha belegondolok, hogy a túra után micsoda lábfájás gy... (2013.08.09. 16:06) Csóványos
  • windmillly13: Szívből, szeretettel gratulálok!!!! Remélem készült foto, és egy alkalmas pillanatban, úgy by the ... (2013.07.31. 19:29) Felvettek
  • Utolsó 20

2012.09.17. 11:23 Jane Doe

Sorminta

Szombat: Sztrájkol a mosógép, nem indít mosási programot. Az első sokk után nekilátok kézzel kimosni a fontosabb fekete darabokat. Szerencsére a centrifugázás tökéletesen működik. A színes ruhákat beáztatom éjszakára.

Vasárnap: Reggel tesztelem, hogy az öblítő program is működik, így már csak a mosást végzem saját kezűleg. Minden babaszappan illatú. A szerviznek bejelentjük a hibát. Éjjel Pimpi telehányja az ágyát.

Hétfő: Lehányt holmi mosása, és az orvos meglátogatása, aki visszarendel bennünket másnap egy adag pisivel is. A gyerek amúgy egész jól érzi magát. Vacsorát már magától kér. De korán lefekszik, mert fáj a pocakja. Este 9 után már tele is hányja a vödröt. A szennyesről tussal csapatom le a kajamaradékot, aztán megy minden az áztatóba.

Kedd: pisi negatív, de a vaddisznóként vizsgáló dokker nem tudja a gyerek hasát betapintani, így irány a gyermeksebészet, vakbélgyulladás gyanú. Szerintem meg marhaság. A buszon gyakorlunk Pimpivel, hogyan is kell lazítani. Nehezen hiszi, hogy az orvosok csak vizsgálni akarják, nem az ételt kinyomni. Célprémiumként beígérek egy ikeázást. Így a szakrendelőben sikerül meggyurmázni a beleit, nincs vakbélgyulladása.Viszont másnap délutánig már gyerekorvos sincs, így kényszerpályára kerültünk. Pimpi eszik, iszik, nagyot alszik és nem hány.

Szerda: elmentünk moziba, hiszen a gyerek szerintem gyógyult, és nem fogok otthon unatkozni. A Bogyó és Babócára ültünk be a népnemzeti Urániába. A mozi hatalmas pénzpazarlás szerintem, a fiam szerint meg túl hangos. És nincs pattogatott kukorica. Mert ez nem amerikai mozi, nem zabálunk a nézőtéren. Viszont büfé sincs, mert az aulában külsős rendezvény van. Tanulság, legközelebb majd valamelyik butító plaza moziba megyünk. Sajnos a heti gyerekfilm-felhozatal nagyon tré, A Bogyó és Babóca meg a Csingiling közt választhattam. Délután megkaptuk az igazolást.

Csütörtök: A szerelő törli a hibát a programból. Átmenetileg használhatjuk a gépet. 1 hét, hogy beszerezze az új elektronikát. 52 ezrünkbe fog fájni, amúgy mechanikailag minden rendben.Plusz dicséretet is kaptunk, mert szépen karbantartott, tiszta az AEG-ünk. És nem vízköves, pedig nálunk sincs kalgonizálás. Férj sikerrel kimos minden göncöt.

Péntek: én elutazom az egyetemre, a gyerek az éjjel ismét hány.

Szombat: férj és a gyerek otthon lazulnak, én éjjel érkezem haza vidékről.

Vasárnap: kölyök jól van, most ismét 2 éjszaka nyugodtan alszik. Egyébként sem panaszkodik. Persze minden mozdulatára felriadok, független, hogy most ismét visszaköltözött a saját helyére.

Hétfő: mindenki elment a maga dolgozójába. Várakozó álláspont.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://doe-family.blog.hu/api/trackback/id/tr224782807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása